Newsroom

Newsroom

Πήδηξε από τον 9ο όροφο επειδή οι γονείς της έμαθαν πως είναι συνοδός πολυτελείας

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, από τον τραγικό θάνατος ενός 23χρονου μοντέλου από τη Λετονία. Η…

montelo cover

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, από τον τραγικό θάνατος ενός 23χρονου μοντέλου από τη Λετονία. Η κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τον ένατο όροφο ξενοδοχείου. Η Λάουρα Παχόμοβα αυτοκτόνησε όταν πρώην πελάτης της, αποκάλυψε στους γονείς της πως η κόρη τους ήταν… συνοδός πολυτελείας!

Η κοπέλα, όπως πολλές συνομήλικές της, είχε μετακομίσει πριν από χρόνια στην Αγγλία,  με σκοπό να σπουδάσει. Δυστυχώς, κατέληξε να εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς φωτογράφους και σχεδιαστές.


Ωστόσο, η κρυφή «απασχόληση» της Λάουρα ήταν να συνοδεύει κυρίους σε εξόδους ή και σε ξενοδοχεία. Ένας πελάτης την ερωτεύτηκε παράφορα, και όταν εκείνη τον απέρριψε, αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς της το αμαρτωλό μυστικό, στέλνοντας τους ένα e-mail. «Αξίζετε μια καλύτερη κόρη», έγραψε στο μήνυμα, λέγοντας ακόμα ότι το παιδί τους δεν είχε πάρει καν πτυχίο από το Πανεπιστήμιο.


Το μοιραίο συνέβη στο δωμάτιο ενός πανάκριβου ξενοδοχείου που έμενε η Λάουρα. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο εσωτερικό, αντίκρισαν σημειώματα στους στίχους, στους καθρέφτες και στα έπιπλα, γραμμένα με κραγιόν, στα οποία η 23χρονη έλεγε ότι ο πρώην πελάτης της, Μάρτιν Ρίλεϊ, την οδήγησε στην αυτοκτονία. Η όμορφη κοπέλα, που μιλούσε τέσσερις γλώσσες, έγραψε ακόμη τη λέξη «συγγνώμη», ζητώντας με αυτόν τον τρόπο από την οικογένεια της να την… συγχωρήσει. 



 

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…