Newsroom

Newsroom

Πιάστηκαν στα χέρια οι γιατροί της ΝΔ – Χτύπησε και λιποθύμησε η Β. Ανεμοδουρά

Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης των γιατρών της ΝΔ, το βράδυ της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία…

anemodoura

Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης των γιατρών της ΝΔ, το βράδυ της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Άννα Ανεμοδουρά αρπάχτηκε με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο.

Η αφορμή δόθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia- όταν η κα Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου γιατί δεν έδωσε τον αγώνα, ως όφειλε, για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση.

Ο κ. Βλασταράκος, με τη σειρά του, απέρριψε τις κατηγορίες και ανταπάντησε, σε αντίστοιχα εκνευρισμένο ύφος, ότι η κα Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ, αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Οι καταγγελίες Βλασταράκου προκάλεσαν τον εκνευρισμό της Βαρβάρας Ανεμοδουρά η οποία αφού πιάστηκε στα χέρια μαζί του, χτύπησε σε τοίχο και έχασε τις αισθήσεις της. Εκλήθη επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλεύεται.

Κατά άλλους παρευρισκόμενους, η κα Ανεμοδουρά, μπερδεύτηκε στα καλώδια που υπήρχαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να πέσει.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…