Φοβάται ο Τζήμερος μην κολλήσει χολέρα από αντιφασίστες και χαμογελαστούς μετανάστες; (εικόνες)

Στην Ελλάδα επικρατεί τα τελευταία χρόνια ένα περίεργο φαινόμενο. Άνθρωποι που αυτοχαρακτηρίζονται ως φιλελεύθεροι, εκφράζονται συχνά πυκνά χειρότερα κι από χρυσαυγίτες αφενός μη μπορώντας να κρύψουν το τι πραγματικά πιστεύουν και αφετέρου προσπαθώντας να μαζέψουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν από την άκρα δεξιά.

5a6a1da51dc524cd128b456b

Ένα απ’ αυτά τα πρόσωπα είναι δίχως αμφιβολία ο Θάνος Τζήμερος ο οποίος ενοχλήθηκε σήμερα από την κατάσταση που επικρατεί στη Σχολή Καλών Τεχνών. Γράφει λοιπόν ο Τζήμερος στο twitter και στο facebook του: «Τι δουλειά έχουν όλοι αυτή στη Σχολή μου; Φοβάμαι να πηγαίνω για μάθημα, μου γράφει φοιτητής της Καλών Τεχνών. Καμαρώστε ακτιβιστές της αριστεράς – και το χάλι των κτηρίων της Σχολής επίσης».

Πέρα από το γεγονός ότι είναι αμφίβολο το κατά πόσον ένας φοιτητής έστειλε αυτό το μήνυμα στον Θάνο Τζήμερο, πάμε να δούμε (κοιτώντας τις φωτογραφίες) τι ακριβώς είναι αυτό που τρομάζει τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά ή τον φοιτητή «θαυμαστή» του.
















Οι παραπάνω είναι οι εικόνες που έχει αναρτήσει ο Τζήμερος. Και αναρωτιόμαστε: τι ακριβώς φοβήθηκε ο «φοιτητής» που του τις έστειλε; Τα πανό της αντιρατσιστικής γιορτής; Το σύνθημα «τσακίστε τους νεοναζί»; Τους ανθρώπους που συζητούν; Τη διεθνή κουζίνα με φαγητά από τη Νιγηρία και το Μπαγκλαντές; Μήπως εκείνον τον χαμογελαστό μετανάστη; Τι ακριβώς  είναι αυτό που δημιουργεί προβληματισμό στον «φιλελεύθερο» Τζήμερο και τον φίλο του τον φοιτητή;  

Θέλετε και το καλύτερο; Πώς νομίζετε ότι απαντάει ο Τζήμερος σε σχόλιο άλλου χρήστη ο οποίος του γράφει «μη φοβάται πες του, δε δαγκώνει κανείς»; «Η χολέρα κολλάει και χωρίς δάγκωμα, σύντροφε» γράφει.


Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό