Πήγαν να πουλήσουν ενάμισι κιλό κοκαΐνη σε… αστυνομικό

Ενάμισι κιλό κοκαΐνη επιχείρησαν να πουλήσουν σε υποψήφιο αγοραστή τέσσερις φερόμενοι ως έμποροι ναρκωτικών.

578e0bff1dc524a77a8b4963

Τρεις εξ αυτών, υπήκοοι Βουλγαρίας, εμφανίστηκαν κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού σε αγροτική περιοχή του Χαρωπού Σερρών, όπου όμως παρουσιάστηκε αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών Σερρών που προσποιήθηκε τον αγοραστή.

Στο ίδιο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας που τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν εντοπίστηκε ένα δέμα κοκαΐνης, βάρους 1.570 γραμμαρίων. Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και τέταρτος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, που φαίνεται ότι μεσολάβησε για την εισαγωγή και διάθεση της κοκαΐνης.

Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες (29 έως 47 ετών) είχαν εισάγει τη ναρκωτική ουσία από τη Βουλγαρία με σκοπό να τη διοχετεύσουν στην ελληνική αγορά. Η δίωξη ναρκωτικών Σερρών είχε πληροφορίες για τη δράση τους κι έτσι στήθηκε η επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Το ποσό που υποτίθεται ότι θα εισέπρατταν για την πώληση των ναρκωτικών ήταν 70.000 ευρώ.

Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 1.345 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

παρος

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του λιμανιού της Πούντας.