Newsroom

Newsroom

Έκαστος στο είδος του… και ο Άδωνης διαφημίζει εταιρία που ανέλαβε τον φωτισμό της Βουλής

Την ώρα που οι αντιδράσεις από τον κόσμο για τα χρήματα που δαπανιούνται για τους κακόγουστους στολισμούς-φωτισμούς-σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, δεν έχει κοπάσει, ο Άδωνης Γεωργιάδης κάνει και τσάμπα διαφήμιση σε εταιρεία που ανέλαβε τον εορταστικό στολισμό της Βουλής.

Άδωνης

Ως άλλος Πατούλης… ο  Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνης Γεωργιάδης, εξήρε το  χριστουγεννιάτικο 3D projection mapping, της Βουλής.  Δηλαδή πανηγυρίζει για τα πεταμένα… λεφτά για τον εορταστικό φωτισμό του Κοινοβουλίου, ενώ παράλληλα κάνει και μια τσάμπα διαφημισούλα στην εταιρεία που ανέλαβε το project. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

”Αντικειμενικά ο φετινός εορταστικός φωτισμός του Κοινοβουλίου από την εταιρία amuse είναι ό, τι το ωραιότερο έχει παρουσιασθεί όλα τα τελευταία χρόνια. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους το σκέφθηκαν. Δείτε το βίντεο”

Και όλα αυτά, την ώρα που οι αντιδράσεις του κόσμου δεν έχει κοπάσει για την δήθεν εικαστική γκλαμουρία… της κυβέρνησης της ΝΔ να δώσει ένα Ευρωπαϊκό εορταστικό χρώμα  στην Αθήνα. Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης στο βίντεο που παρουσιάζει, έχει απενεργοποιημένα τα σχόλια… Γιατί άραγε; Μήπως δεν θέλει να ακούσει ότι τα λεφτά για-πέταμα-φωτισμό υπάρχουν. Λεφτά για να δοθούν  σε περισσότερες οικογένειες για να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα δεν είχαν να δώσουν; 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…