Newsroom

Newsroom

Πέτσας για debate: Δεδομένο ότι θα βγει χαμένος ο Μητσοτάκης – Δεν πάει λόγω… «χαμηλού επιπέδου» (video)

Μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας από τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με την επιχείρηση ελέγχου των ΜΜΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

ΕΚ - Πετσας

Περισσότερο σαν παραδοχή ήττας μοιάζει η δικαιολογία που σκαρφίστηκε ο Στέλιος Πέτσας προκειμένου να εξηγήσει την επιμονή του πρωθυπουργού να μην προσέλθει σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας σήμερα στο Mega, ο Στέλιος Πέτσας με ένα… «πέτσινο» επιχείρημα είπε ότι ένα τέτοιο debate ανάμεσα στους δύο μοναδικούς διεκδικητές της πρωθυπουργίας, θα ήταν «πάνελ σύγκρουσης».

Μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ ο Στέλιος Πέτσας παραδέχτηκε ότι θεωρεί σχεδόν δεδομένο το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έβγαινε χαμένος από μια τέτοια τηλεμαχία. «Αυτός που χάνει είναι αυτός που προηγείται γιατί κατεβαίνει το επίπεδο και των δυο», είπε χαρακτηστικά.

Μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας από τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με την επιχείρηση ελέγχου των ΜΜΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Ίσως…

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε σχετικά:

«Αυτός που είναι πρώτος, παντού σε όλο τον κόσμο, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο όφελος να πάει σε ένα debate σαν αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το βλέπω σαν ένα πάνελ σύγκρουσης που από την τοξικότητα αυτός που χάνει είναι αυτός που προηγείται γιατί κατεβαίνει το επίπεδο και των δυο».