Πετρουλάκης διαψεύδει Θεοδωράκη

Δεν πρόκειται να είναι τελικά ούτε μέλος ούτε υποψήφιος του “Ποταμιού” ο σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης. Σε άρθρο του στο protagon…

petroulakis

Δεν πρόκειται να είναι τελικά ούτε μέλος ούτε υποψήφιος του “Ποταμιού” ο σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης. Σε άρθρο του στο protagon ο κ. Πετρουλάκης δήλωνει απλά φίλος του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς επίσης και ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα παρά μόνο στη δημοσιογραφία. Ο ίδιος μάλιστα διευκρινίζει ότι δεν ήθελε να μιλήσει νωρίτερα ούτως ώστε να μην εκληφθεί ως διάψευση και βλάψει το δημοσιογράφο.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του κ. Πετρουλάκη

«Τα πράγματα, σε ό,τι αφορά εμένα, έχουν ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξη Τύπου. Δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας παλιός φίλος του, από τον οποίο ζητά και συχνά υπολογίζει τη γνώμη του. Κι εγώ τη δική του, δεν είναι το θέμα μας. Μάλιστα είχε την τόλμη, στην πρώτη εκείνη δημόσια εμφάνιση να διευκρινίσει ότι για το συγκεκριμένο εγχείρημα, του κόμματος, είχα άλλη γνώμη.

Τα δημοσιογραφικά στερεότυπα την αναφορά του ονόματός μου την εξέλαβαν ως συμμετοχή σε λίστες ευρωεκλογών, όργανα κόμματος, στελεχικό δυναμικό. Δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά. Δεν είμαι ούτε μέλος, ούτε υποψήφιος, ούτε φυσικά μετέχω σε κάποιο κομματικό όργανο. Είμαι και θα είμαι φίλος του Σταύρου και τίποτα περισσότερο. Δεν θέλησα να μιλήσω νωρίτερα γιατί δεν ήθελα να εκληφθεί ως διάψευση και να τον βλάψει. Διότι ειλικρινά δεν είχα να διαψεύσω και τίποτα από αυτά που είπε εκείνος. Τη λανθασμένη εικόνα που δόθηκε εκ των υστέρων από κάποια μέσα έπρεπε να διορθώσω. Για αυτό δεν έγραφα αυτές τις μέρες στο protagon για άλλα θέματα πριν ξεκαθαρίσω το δικό μου.

Τώρα που ο Θεοδωράκης δημοσίευσε τις πολιτικές θέσεις και εμφανίστηκαν και κάποια πρόσωπα δίπλα του, τώρα που η συζήτηση περιστρέφεται στην πολιτική και όχι στις εντυπώσεις, αποφάσισα να το διευκρινίσω. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, ανήκω στη δημοσιογραφία. Πάγια αρχή μου είναι ότι δημοσιογραφία και εμπλοκή με κόμματα δεν συμβαδίζουν. Αν ήθελα να συμμετάσχω σε κομματικές διαδικασίες θα υπέβαλλα πρώτα την παραίτησή μου από όλες τις δημοσιογραφικές μου δουλειές, όπως έκανε ο Σταύρος.

Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Γελοιογραφίες για τους πάντες και τα πάντα. Και για τον Σταύρο. Θα μου πείτε με τι αντικειμενικότητα θα κάνεις σκίτσα που θα σατιρίζουν τον φίλο σου;
Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία φιλίας με πολιτικό αρχηγό, αλλά πιστεύω ότι εκείνη η παλιά αρχή που μου πρωτοδίδαξε ένας σεβάσμιος δημοσιογράφος της Αυγής δεν θα με προδώσει ούτε τώρα. «Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στη δημοσιογραφία, υπάρχει έντιμη υποκειμενικότητα».

 

Καταγγελία σοκ για Δήμο της Αττικής: «Κατεστραμμένοι αγωγοί ύδρευσης από αμίαντο» – Υλικό που συνδέεται με καρκίνο (Εικόνες)

441621566 847631380712700 1262873266212739108 n

Καταγγελία σοκ για Δήμο της Αττικής: «Κατεστραμμένοι αγωγοί ύδρευσης από αμίαντο» – Υλικό που συνδέεται με καρκίνο (Εικόνες)

Αν προϊόντα που περιέχουν αμίαντο διαταραχθούν, είναι δυνατή η εισπνοή μικρών ινών, πράγμα που οδηγεί…

Γιατί το 2 είναι ο «μαγικός» αριθμός των Ευρωεκλογών – Το σενάριο που θα φέρει πολιτικό restart

ευρωεκλογές 2

Γιατί το 2 είναι ο «μαγικός» αριθμός των Ευρωεκλογών – Το σενάριο που θα φέρει πολιτικό restart

Η αλήθεια είναι πως αν ο αριθμός 2 κυριαρχήσει στα εκλογικά αποτελέσματα, θα προκαλέσει πολιτικές…

Ηράκλειο: Άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της καταγγέλλει 30χρονη – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

kopela

Ηράκλειο: Άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της καταγγέλλει 30χρονη – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού κατήγγειλε πως έπεσε από τον σύντροφό της μια 30χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο…