Πέτρος Κόκκαλης: «Ο φασισμός δεν θα περάσει, ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βγάζει στη σέντρα Μαρινάκη και Μώραλη, που έδωσαν χώρο στη Χρυσή Αυγή.    

Κόκκαλης 2

Με αφορμή την επίθεση στα εκλογικά γραφεία του συνδυασμού «Πειραιάς για Ολους», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Κόκκαλης, υπογράμμισε ότι «σε αντίθεση με τους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που δεν έδωσαν ούτε μια σπιθαμή δημοκρατικού εδάφους, ο Δήμος του Πειραιά παραχώρησε εκλογικό κέντρο στη Χρυσή Αυγή».

«Η χθεσινή επίθεση στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Ν. Μπελαβίλα, έγινε με την ανοχή της δημοτικής αρχής της πόλης. Της μοναδικής που παραχώρησε τόπο για εκλογικό κέντρο στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, υπό το βάρος του Μαρινάκη. Σε αντίθεση με τους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης που αρνήθηκαν να δώσουν έστω και μια σπιθαμή δημοκρατικού εδάφους, ο Δήμος του Πειραιά, όχι μόνο παραχώρησε εκλογικό κέντρο στη Χρυσή Αυγή αλλά επιμελώς, την έβαλε δίπλα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς για όλους» να αλυχτά.
 

Λυπάμαι ειλικρινά για τις δημοκρατικές καταβολές του παρόντος δημάρχου, γιατί πιστεύω βαθύτατα ότι οι τοπικές αρχές οφείλουν να προστατεύουν τη δημοκρατία δηλαδή τα γραφεία όλων των δημοκρατικών κομμάτων, κι όχι μόνο αυτά που χρηματοδοτούν οι ίδιοι.

 Ο φασισμός δεν θα περάσει. Ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά!»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…