Πέτρος Κόκκαλης κατά "Φιλελεύθερου" για fake news σε σχέση με τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ (εικόνα)

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, ο Πέτρος Κόκκαλης κατηγορεί την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» για fake news. Ο γνωστός επιχειρηματίας σχολιάζει συγκεκριμένα δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» που τον εμφανίζει ως πιθανό υποψήφιο στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

5ae3394c1dc52435388b45c7

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 48χρονος σήμερα, πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και γιος του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, όχι μόνο φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου 2019. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σχετική πρόταση προς τον Πέτρο Κόκκαλη ήρθε απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου και κομιστής ήταν ο Γιώργος Τσίπρας, εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα και σύμβουλός του επί των Οικονομικών.

O ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης πάντως σχολίασε με άκρως ειρωνική διάθεση το δημοσίευμα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας «Cost of a phone call = 0,05 cents > Value of information published» ή με άλλα λόγια ότι η αξία του δημοσιεύματος είναι μικρότερη από το κόστος ενός απλού τηλεφωνήματος.