Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντησή του στις αποκαλύψεις του πρώην συνεργάτη του, Γιώργου Λέφα (video)

Η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη μέσω του δικηγόρου του στα όσα είπε ο πρώην συνεργάτης του, Γιώργος Λέφας - «Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα»

NewsRoom 15/11/2021 | 11:50

Στις αποκαλύψεις του Γιώργου Λέφα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη γυναίκα του, απάντησε ο Φιλιππίδης μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, μέσα από τις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λέφας μίλησε για τον Φιλιππίδη, σε συνέντευξή του στο Open, λέγοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με τις καταγγελίες σε βάρος του, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμπεριφορά του ηθοποιού αλλά και αυτά που του ζήτησε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. 

Για τη γενικότερη συμπεριφορά του, ο Γιώργος Λέφας σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής».

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις που έκανε για τη σύζυγο του Φιλιππίδη, είπε τα εξής: «Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»

Απάντηση στον ηθοποιό και πρώην συνεργάτη του Γιώργο Λέφα, έδωσε μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου ο Πέτρος Φιλιππίδης 

H απάντηση  του κ. Δημητρακόπουλου:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα».

Δείτε το βίντεο