Newsroom

Newsroom

Πετράλωνα – Καταιγιστικές εξελίξεις: 17 βιαστές αναγνώρισε ο 17χρονος – Ποιους υπέδειξε

Αυξάνονται τα πρόσωπα που αναγνώρισε ο 17χρονος που βιάστηκε από τον πατέρα του στα Πετράλωνα

17 είναι τα άτομα που αναγνώρισε ο 17χρονος που βιάστηκε από τον πατέρα του στα Πετράλωνα και έδωσε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγείλει τα παιδιά της οικογένειας, στη λίστα των ατόμων που βίαζαν, ήταν συνεργάτες και φίλοι του πατέρα, καθώς και ο θείος, είναι στη λίστα των ατόμων που βίασαν το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι χθες ο 17χρονος είχε αναγνωρίσει περίπου 12 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες των παιδιών της οικογένειας, ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι στα οποία ο ίδιος μαζί με άλλους βίαζε τον ανήλικο γιο του, ενώ η μητέρα τα γνώριζε όλα.

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν τα λόγια του ανθρώπου που αποκάλυψε τη φρίκη στα Πετράλωνα.

Πετράλωνα: «Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν 9 στα 10»

«Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν 9 στα 10». Και συνεχίζει: «Αυτό έγινε το καλοκαίρι του 2015. Τότε είναι που αρχίζει ουσιαστικά η επαφή που είχαμε με τα αδέλφια και μιλούσαμε περισσότερο. Περίπου έναν χρόνο πιο πριν, η μεγάλη αδελφή με τον αδελφό της, περνούσαν από το καφέ μια φίλης μου στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια, πρώτη, πριν από εμένα είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί είχε αντικοινωνικότητα και επιθετικότητα και από την άλλη ο γιος μια ακραία φοβικότητα και μια διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του.

Κατά τα τέλη του καλοκαιριού του ’15, αρχές του φθινοπώρου, ήρθαμε σε μια πιο κοντινή σχέση με την μητέρα, επί της ουσίας εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ. Είχε μια περίεργη συμπεριφορά γι’ αυτό που συνέβαινε στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της ανέφερε ακραία αρνητικά ζητήματα.. Πριν από αυτό, πριν από ένα έτος, περιφερόταν στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπινε φάρμακα, ότι κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο και βεβαίως η αντίδραση της μητέρας σε ένα τέτοιο παιδί, ήταν να περιφέρεται στην γειτονιά, να πηγαίνει από φαρμακείο σε φαρμακείο, από καφέ σε καφέ, όπως και στην εν λόγω φίλη και να λέει ότι “του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω, γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια”» είπε, μιλώντας στο Open.

Πετράλωνα: «Ένας σκουπιδότοπος με κατσαρίδες το δωμάτιο του αγοριού»

Επιπλέον ανέφερε ότι: «Βλέποντας την κατάσταση των παιδιών και με βάση όσα αρχικά έλεγε η μητέρα κατά του πατέρα, προτείναμε τόσο εγώ όσο και η φίλη να βοηθήσουμε την οικογένεια και τα παιδιά. Να αναλάβουμε τα δύο πρώτα παιδιά, την μεγάλη κόρη, την ενήλικη πλέον και τον δεύτερο γιο στα μαθήματα, όπου μπορεί ο καθένας μας και βεβαίως να βοηθηθεί και η μητέρα στον βαθμό που ήταν δυνατό.

Το 2017, το αγόρι μόλις 12 χρονών βρίσκει για πρώτη φορά το θάρρος να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζει στο σπίτι του, περιγράφοντας ότι ο πατέρας του όχι μόνο τον βιάζει επί χρόνια, αλλά διοργανώνει και αρρωστημένα όργια παιδεραστών, στα οποία «πασάρει» το γιο του, από την ηλικία των 7 ετών, στους καλεσμένους του.

Όταν μπήκα Γενάρη του ’16 στο σπίτι αυτό γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, το πρώτο το οποίο κλήθηκα να κάνω από την συνείδησή μου, ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο. Ένας σκουπιδότοπος με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα. Τα δόντια του ήταν κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα, γεμάτα πύον. Με τις κινήσεις αυτές που σας είπα, παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, στα παιδιά, έχουμε και μια μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της».

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Σε ένα χολερικό κείμενο, σε αντίθεση με όλα τα δημοσιεύματα που μόνον επαίνους είχαν για…