Newsroom

Newsroom

Πέθανε στην παραλία ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί από την παραλία Βγέθι της Κερατέας ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής, Παντελεήμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην…

pap 0

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί από την παραλία Βγέθι της Κερατέας ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής, Παντελεήμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην μητροπολίτης βρισκόταν στην περιοχή που βρίσκεται το εξοχικό του για μπάνιο και η σορός του έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Τις συνθήκες του συμβάντος διερευνά το Κεντρικό Λιμεναρχείο του Λαυρίου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής που είχε πολυσυζητηθεί, είχε εμπλακεί σε διάφορες περιπέτειες και «ροζ σκάνδαλα». Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Μητροπολίτης πρώην Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης είχε αποκατασταθεί και επανέλθει στην αρχιεροσύνη το φθινόπωρο του 2012, με απόφαση που είχε ληφθεί, όπως είχε σχολιαστεί και γραφτεί, έπειτα από την ασφυκτική πίεση του Φαναρίου.

Ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής, Παντελεήμων Μπεζενίτης είχε περάσει και την πόρτα των φυλακών του Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση των 66,5 εκατομμυρίων δραχμών. Το Συνοδικό Δικαστήριο είχε καθαιρέσει τον πρώην Αττικής υποβιβάζοντάς τον σε απλό μοναχό στις 14 Μαΐου του 2009.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.