Newsroom

Newsroom

Πέθανε στα 57 του χρόνια ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον

Έφυγε από τη ζωή ο "Στάνφορντ Μπλατς" από το Sex & The City

AP21265005381482

Την τελευταία του πνοή άφησε, νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 57 ετών, ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον.

Ο Γκαρσον έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Στάνφορντ Μπλατς στη σειρά Sex & The City, υποδυόμενος τον ομοφυλόφιλο κολλητό της Κάρι Μπράντσο (που υποδυόταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ). Μαλιστα, η “Κάρι Μπράντσο”, μέσω Instagram, ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατό του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “δεν εμφανίστηκε σε όλα τα επεισόδια του Sex & The City, αλλά οι σκηνές του ήταν ΠΑΝΤΑ αξιομνημόνευτες”.

 

 

Το δικό του μήνυμα ανήρτησε στο Instagram και ο γιος του Γκάρσον, Νέιθεν, τον οποίο υιοθέτησε όταν ήταν 7 χρονών το 2020: 

«Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη και χαίρομαι πολύ που μοιράστηκες όλες σου τις περιπέτειες μαζί μου και μπόρεσες να πετύχεις τόσα πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια δική σου περιπέτεια. Σε αγαπάω περισσότερο απ’ όσο θα μάθεις ποτέ και χαίρομαι που πλέον βρήκες τη γαλήνη. Ήσουν πάντα ο πιο σκληρός και αστείος και έξυπνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει».

 

 

Σημειώνεται ότι ο Γκάρσον είχε εμφανιστεί επίσης στη σειρά White Collar, από το 2009 έως το 2014, ενώ είχε παίξει και στην ταινία Little Manhattan.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…