Newsroom

Newsroom

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Ο πατέρας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή

καλλιανος

Ο Γιάννης Καλλιάνος από το βράδυ της Τρίτης (23/04) είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή.

Τί είχε πει ο Γιάννης Καλλιάνος για το ανακοινωθέν του «Αττικόν»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και στη συνέχεια απάντησε σε όσα υποστήριξαν το «Αττικόν» και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είδα την ανακοίνωση του νοσοκομείο «Αττικόν», εύχομαι εάν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος που το υπογράφει, και ο κάθε γιατρός αυτού του νοσοκομείου, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου» τόνισε αρχικά κ. Καλλιάνος μιλώντας στο Live News.

«Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας έγινε η εγχείρηση και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο. Μετά από 3-4 μέρες ξεκίνησε η δύσπνοια. Στην κλινική μας έλεγαν πως πάνε όλα τέλεια αλλά εμείς ανησυχούσαμε.

Όλοι μου έλεγαν ‘”σκίζουμε τα πτυχία μας, ο πατέρας σας πάει εκπληκτικά και αύριο, μεθαύριο θα βγει”. Κρίθηκε από τον καθηγητή πως ο πατέρας μου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να μπει στην εντατική.

Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνουν. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μητέρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια.

Ο πατέρας μου τώρα είναι στην εντατική και διασωληνωμένος. Ο άνθρωπος πέθαινε και εμείς φωνάζαμε και αυτοί μας έλεγα όλα καλά. Ο πατέρας μου χθες σχεδόν έφυγε και τον επανέφεραν. Του δίνουν 5-15% να τα καταφέρει».

Ειδήσεις σήμερα:

Αιμιλία Υψηλάντη: Αντέδρασε σε δημοσιογράφο – «Δεν καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση»

Ακρίτα: Η ερώτηση στη Βίκυ Φλέσσα για τους νεκρούς στα Τέμπη – «Εμείς δεν σκοτώσαμε κανέναν»

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Καλλιάνος: Συγκλονιστική απάντηση από γυναίκα που έχασε τον άνδρα της στο Αττικό – «Μην τα βάζετε με τους γιατρούς, βάλτε τα με τα αφεντικά σας»