Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το γιατρό για "φακελάκι"

“Έφυγε” από τη ζωή ο 67χρονος καρδιοπαθής, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι ο καρδιοχειρούργος του Ευαγγελισμού απαιτούσε “φακελάκι” προκειμένου να…

giatros 3

“Έφυγε” από τη ζωή ο 67χρονος καρδιοπαθής, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι ο καρδιοχειρούργος του Ευαγγελισμού απαιτούσε “φακελάκι” προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς «by pass» (αορτοστεφανιαία παράκαμψη). 

Ο άτυχος συνταξιούχος χειρουργήθηκε το Σάββατο, αλλά λίγες ώρες αργότερα, έχασε τη μάχη μέσα στην εντατική.

Οι συγγενείς του καταγγέλλουν ότι η καθυστέρηση του χειρουργείου ήταν μοιραία για τη ζωή του. Όπως ανέφερε ο ανιψιός του 66χρονου «την Κυριακή το πρωί πήγαμε τον είδαμε ήταν μια χαρά ο άνθρωπος, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Φύγαμε να πάμε στο σπίτι και πριν φτάσουμε στο σπίτι μας πήραν τηλέφωνο ότι ο ασθενής τελείωσε».

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο ανιψιός του ασθενή κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για φακελάκι, καθώς για 18 ημέρες καθυστερούσε την επέμβαση προκειμένου να βάλει στην τσέπη του 1500 ευρώ.

Οι γιατροί που τελικά τον χειρούργησαν διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ήταν πολύ επιβαρυμένη και θεώρησαν ότι ήταν θαύμα που βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο.

Οι συγγενείς του συνταξιούχου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι ο ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, όμως λίγες ώρες μετά κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…