Newsroom

Newsroom

Οι συγκινητικές αναρτήσεις των πρωταγωνιστών για τον «Γκάνθερ» από τα «Φιλαράκια»

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, γνωστός ως τηλεοπτικός «Γκάνθερ» από τα «Φιλαράκια», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, μετά από μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.  

γκανθερ

«Θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, μοιράστηκε με θάρρος την ιστορία του και έγινε ακτιβιστής για όσους έχουν προστάτη να κάνουν μια… εξέταση αίματος ήδη από την ηλικία των 40 ετών», αναφέρει σε ανακοίνωση ο μάνατζέρ του.

Τα μέλη της οικογένειας του Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ ανέφεραν: «Ο κόσμος τον γνώριζε ως “Γκάνθερ” (τον έβδομο από τα “Φιλαράκια”), από τη σειρά επιτυχίας “Friends”, αλλά οι αγαπημένοι του Μάικλ τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, μαχητή εναντίον του καρκίνου και αγαπημένο σύζυγο».

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στη σειρά και στις ζωές όλων μας. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον. 

H Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε ότι «το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έφερνες στον χώρο και έδειχνες κάθε μέρα στο σετ, είναι το ίδιο με το μέγεθος της δικής μου ευγνωμοσύνης που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη, Τζέιμς».

«Θα μας λείψεις» και «ευχαριστώ που ήσουν εκεί για όλους μας», τόνισε η «Φοίβη» Λίζα Κούντροου. 

«Γελάσαμε πολύ μαζί, φίλε», ανέφερε ο Ματ ΛεΜπλανκ στη δική του ανάρτηση. 

 

 

 

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…