Newsroom

Newsroom

Πέθανε από κορονοϊό ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

mytilinaios

Τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλα. 

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από το τάλεντ σοου «Ταλέντ» του Γιώργου Οικονομίδη, ενώ η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική στίχους Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από τον συνεργάτη του Γιάννη Μπουρνέλη, ενώ επιβεβαιώθηκε και από την ΕΡΤ, που ενημέρωσε ότι έχασε τη ζωή του σήμερα.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο ΑΚΡΟΝ αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής με επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα. Καλό ταξίδι Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες» έγραψε ο κ. Μπουρνέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…