Πετάχτηκε η Τρέμη όταν ο Τσίπρας ρωτήθηκε για τα κανάλια και πήρε πληρωμένη απάντηση: "Έχετε τη μύγα κ. Τρέμη;"

Δεν μπόρεσε να... κρατηθεί η Όλγα Τρέμη όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον Μάκη Γιομπαζολιά για τα κανάλια, με αποτέλεσμα να πεταχτεί και να πάρει μία... πληρωμένη απάντηση.

2361895

Δεν μπόρεσε να… κρατηθεί η Όλγα Τρέμη όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον Μάκη Γιομπαζολιά για τα κανάλια, με αποτέλεσμα να πεταχτεί και να πάρει μία… πληρωμένη απάντηση.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του καναλιού «Ε» ρώτησε τον κ. Τσίπρα: «Καλώς θέλετε να πληρώνουν όσοι χρωστούν. Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι τα κανάλια πληρώνουν κάθε χρόνο 1,5 εκατ. ευρώ, όταν στην Κύπρο είναι μόλις 800.000 ευρώ; Πως διασφαλίζετε ότι τα κανάλια δεν θα περάσουν σε ξένα χέρια;».

Στα 5 δευτερόλεπτα της απάντησης του κ. Τσίπρα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega δεν μπόρεσε να κρατηθεί, παρεμβαίνοντας και διακόπτοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να τη ρωτάει: «Έχετε τη μύγα κ. Τρέμη;».

Επικράτησε μικροένταση, με τον Πάνο Χαρίτο να βάζει τα πράγματα σε μια τάξη. Εν τέλει, η κ. Τρέμη «επέτρεψε» στον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει, με τον πρώην πρωθυπουργό να λέει: Είμαι περήφανος που αυτό το ντιμπέιτ διεξάγεται στην ΕΡΤ, την οποία έκλεισε σε μία νύχτα το κόμμα του κ. Μεϊμαράκη. Δεν άνοιξε η ΕΡΤ με την προηγούμενη λογική, των μεγάλων αμοιβών. Δεν μπορεί κάποιοι να τηρούν τους νόμους, και κάποιοι άλλοι να δανείζονται χωρίς να τους τηρούν. Ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…