«Πετάει το μπαλάκι» αλλού… η Κεραμέως για την απέλαση του αριστούχου Σαϊντού

Ύστερα από το κύμα αντιδράσεων, η υπουργός Παιδείας   υποστήριξε σε ανάρτησή της πως «ο Διευθυντής, οι Καθηγητές, οι συμμαθητές του & το Υπ. Παιδείας μεριμνήσαμε για την ενίσχυση του φακέλου του με υλικό σχετικά με τη συμμετοχή και απόδοσή του στο σχολικό περιβάλλον».

saidou 2

Μετά τiς αντιδράσεις  που πήρε η υπόθεση του Σαϊντού Καμαρά, που κινδυνεύει με απέλαση εάν δεν γίνει δεκτή η αίτησή του για άσυλο που εξετάζεται σε δεύτερο βαθμό αυτή την εβδομάδα, η Νίκη Κεραμέως αποστασιοποιήθηκε και έριξε την μπάλα… στην κερκίδα καθώς όπως ανέφερε αναμένει την απόφαση της Αρχής Προσφυγών.

Υπενθιμίζεται ότι το θέμα ανέδειξαν με αναφορά μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με πρωτοβουλία των τομεαρχών Μεταναστευτικής Πολιτικής και Παιδείας Γιώργου Ψυχογιού και Νίκου Φίλη και τις υπογραφές 25 ακόμη βουλευτών.
 

«Σχετικά με την υπόθεση του Σαϊντού Καμαρά, ο Διευθυντής, οι Καθηγητές, οι συμμαθητές του & το Υπ. Παιδείας μεριμνήσαμε για την ενίσχυση του φακέλου του με υλικό σχετικά με τη συμμετοχή και απόδοσή του στο σχολικό περιβάλλον. Θα αναμένουμε την απόφαση της Αρχής Προσφυγών», ανέφερε στην ανάρτηση της η υπουργός Παιδείας

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…