Persona non grata o Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο-Συνθήματα και αφίσες εναντίον του (video)

Ούτε στο μέρος που κατάγεται δεν μπορεί να πάει πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ύστερα από την αποτρόπαιη πράξη που έκανε.

78919440 1292624590945528 7853855842611757056 n 4

Ιδιαίτερα αρνητικό είναι το κλίμα (και) στην Αλόννησο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn. Η κοινωνία της Αλοννήσου- όπως αποκάλυψε το “Πρωινό” του ΑΝΤ1- είναι οργισμένη με τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» και μάλιστα, άγνωστοι έγραψαν σε τοίχους και δημόσιους χώρους για να είναι ευδιάκριτα, συνθήματα κατά του κατηγορούμενου (σ.σ. έχει προγραμματιστεί δικαστήριο τον ερχόμενο Φεβρουάριο) με σαφές μήνυμα, να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο νησί.

Παράλληλα, έχουν κολλήσει και αφίσες με επίσης υβριστικά συνθήματα. Το κλίμα είναι σαφές πολύ αρνητικό για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το «μήνυμα» είναι σαφέστατο να μην τον ξαναδούν στο νησί, όπου διατηρεί σπίτι, επιχείρηση (μπιτς μπαρ) και πριν λίγους μήνες είχε κάνει εκεί κρυφά τον γάμο του. 

Μάλλον θα χρειαστεί πολύ θάρρος ή θράσος για να πατήσει ξανά το πόδι του στην Αλόννησο ο σκοτεινός πρώην τηλεοπτικός «καφετζής» του  «Ράδιο Αρβύλα».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…