Περούκες, παιδικά γράμματα και άδειες διαμονής αλλοδαπών βρέθηκαν στο σπίτι του Λιγνάδη

Ερωτικές επιστολές, φωτογραφίες, βιντεοκασέτες, παιδικά γράμματα, σεξουαλικά βοηθήματα, περούκες, μάσκες, ακόμη και άδειες διαμονής αλλοδαπών βρίσκονται ανάμεσα στα πειστήρια που κατασχέθηκαν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη

NewsRoom 22/03/2021 | 15:16

Σημαντικά πειστήρια και ντοκουμέντα όπως φωτογραφίες, περούκες, μάσκες, παιδικά γράμματα, βιντεοκασέτες, ακόμη και άδειες διαμονής αλλοδαπών κατασχέθηκαν στη δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην πολυκατοικία του Δημήτρη Λιγνάδη το Σάββατο 6 Μαρτίου κατά την έρευνα των αρχών, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ».

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε αλληλογραφία του Λιγνάδη με παιδιά, φωτογραφίες αγκαλιά με μαθητές του Αρσάκειου αλλά και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών, δελτία ταυτότητας σπουδαστών της Σχολής Καλών Τεχνών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην αποθήκη του Λιγνάδη βρέθηκε το διαβατήριο αλλά και η άδεια παραμονής στη χώρα ενός 23χρονου σήμερα άνδρα από τις Σεϋχέλλες, ο οποίος αποτελεί και τον βασικό μάρτυρα για τον βιασμό ο οποίος φέρεται να τελέστηκε σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2015. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια εμφανίζεται να έχει γράψει και ιδιόχειρη αφιέρωση επάνω στο διαβατήριό του προς τον σκηνοθέτη, με την οποία «εκφράζει την αγάπη του».

Μεταξύ των ευρημάτων ήταν και μια φωτογραφία η οποία φέρεται να είχε τραβηχτεί στις 25-12-2007 με τον σκηνοθέτη και ένα νεαρό αγόρι, καθώς επίσης και δύο φωτογραφίες ενός ανήλικου κοριτσιού, το οποίο σε μια από αυτές εμφανίζεται να κρατάει ένα μεγάλο λευκό αρκουδάκι.

Ακόμη, βρέθηκε και μια φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη αγκαλιά με μια μαθήτρια του Αρσακείου, η οποία έχει τραβηχτεί το 1994 στο μπαρ «Καπάκι» της Επιδαύρου με τον 30χρονο τότε ηθοποιό να ποζάρει χαμογελώντας στον φακό.

Ανάμεσα στις δεκάδες ερωτικές επιστολές που βρέθηκαν στο διαμέρισμα υπάρχει και μια ενός ανήλικου αγοριού από την Αίγυπτο, το οποίο δε διστάζει να εκφράσει την αγάπη του στον Λιγνάδη. Το συγκεκριμένο πειστήριο βρέθηκε δίπλα στα εισιτήρια που είχε εκδώσει ο ηθοποιός για να ταξιδέψει στην αφρικανική χώρα (μαζί με έναν σκηνοθέτη) το 2010. Συντάκτης του ερωτικού γράμματος είναι ο Άχμεντ Ρ., ο οποίος αναφέρει ότι είναι ενθουσιασμένος από τη «σχέση»(!) (relationship) που ανέπτυξε με τον Λιγνάδη, ότι τον αγαπάει πάρα πολύ, ενώ υπογράφει ως «η αγάπη σου από την Αίγυπτο, Άχμεντ Ρ.», προσθέτοντας τα emails του.