Περιστέρι: Σοκάρουν οι πρώτες λεπτομέρειες του θανάτου της 17χρονης – Βρέθηκε ημίγυμνη στο κρεβάτι με μώλωπες

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι της - Είχε μώλωπες στο κορμί της

Καταγραφή

Σοκάρουν οι πρώτες λεπτομέρειες του θανάτου της 17χρονης στο Περιστέρι που όπως όλα δείχνουν, πιθανόν να πρόκειται για ακόμα ένα θύμα γυναικοκτονίας, το τρίτο κατά σειρά σε λιγότερο από 48 ώρες.

Την άτυχη κοπέλα εντόπισαν η μητέρα και η αδερφή της και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν δολοφονία καθώς η ανήλικη έφερε μώλωπες και ίχνη πάλης στο σώμα της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη βρέθηκε ημίγυμνη και με τη φόρμα της κατεβασμένη. Ωστόσο, στο σπίτι δεν βρήκαν σημάδια παραβίασης, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο ότι πιθανότατα ο δράστης είναι ένα άτομο που γνώριζε η 17χρονη και άνοιξε την πόρτα. Σε αυτό το μήκος κύματος, η αστυνομία αναζητά τον σύντροφο της 17χρονης προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Τέλος, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Αυτή τη στιγμή, τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της 17χρονης, βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ παράλληλα οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Γυναικοκτονίες στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες δύο ημέρες είχαν σημειωθεί δύο ακόμη γυναικοκτονίες, η μία στην Κρήτη και η δεύτερη στη Ζάκυνθο. Στην πρώτη περίπτωση η γυναίκα είχε πει στον σύζυγό της ότι θέλει να χωρίσουν, ενώ στη δεύτερη, η γυναίκα είχε προσφύγει στις αρχές προκειμένου να καταγγείλει την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της.

Αν και ο σημερινός θάνατος της νεαρής κοπέλας θεωρηθεί γυναικοκτονία, τότε η μαύρη λίστα του τραγικού απολογισμού των θυμάτων γυναικοκτονιών αυξάνεται, και ήδη θα μιλάμε για 15 γυναικοκτονίες εν έτη 2022.

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…