Την πόρτα της φυλακής θα περάσουν οι γονείς των έξι παιδιών που εντοπίστηκαν να μένουνσε άθλιες συνθήκες στο Περιστέρι,καθώς καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών ο καθένας, η οποία μπορεί όμως να μετατραπεί προς 10 ευρώ ημερησίως.
Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο τούς έκρινε ενόχους για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό πλημμελήματος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η οικογένεια διέμενε σε σπίτι που δεν διέθετε ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε τρεχούμενο νερό, ενώ στα παράθυρα είχαν τοποθετηθεί μαύρες σακούλες απορριμμάτων αντί για κουρτίνες.
Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της ομάδας ΔΙΑΣ στο συγκεκριμένο σπίτι στο Περιστέρι, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν τα έξι παιδιά να ζουν κάτω από εξαιρετικά κακές συνθήκες υγιεινής. Τα δύο αγόρια και τα τέσσερα κορίτσια βρίσκονταν μέσα σε ακαθαρσίες και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν να πλυθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα μέλη της οικογένειας αναγκάζονταν κατά καιρούς να κάνουν μπάνιο σε σπίτια γειτόνων τους.
Διαβάστε επίσης:
Πλεύρης: «Η βία στα πανεπιστήμια είναι η βία της αριστεράς» – Η «τάπα» του Χασαπόπουλου
Περιστέρι: Σε δώμα 27 τ.μ. με ακαθαρσίες ζούσαν τα 6 παιδιά – Είχαν ξαναγίνει καταγγελίες
Καιρός: Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Οι περιοχές που θα «χτυπηθούν»
Αλέξης Τσίπρας: Το τρίτο λάθος
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια