Περισσεύει το θράσος στη ΝΔ - Tα troll έκαναν θέμα το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Για την ΝΔ το ανέμελο ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος του Κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως είναι ένα ακόμα μάθημα  «ολιστικής ζωής», ταξιδιών και ανεμελιάς του  πρωθυπουργού 
 

NewsRoom 24/05/2022 | 22:08

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να  κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ επιδόθηκε η ΝΔ για να δικαιολογήσει το νέο ταξίδι στη Βοστώνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για να μιλήσει στο Boston College και για να δει από κοντά αγώνα του NBA . 

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, ο πρωθυπουργός μίλησε στην τελετή αποφοίτησης «με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης»,  Παράλληλα η ΝΔ λέει ότι η πρόσκληση «τιμά και τον ίδιο και την χώρα» και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για χυδαιότητα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το Boston College, βρέθηκε σε γήπεδο του NBA με καπελάκι τζόκεϊ και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα, με τη ΝΔ να αποφεύγει να αναφερθεί στην βόλτα αναψυχής του πρωθυπουργού σε αγώνα μπάσκετ.


Μάλιστα η  ΝΔ  έφτασε στο σημείο να  κάνει λόγο για παραπληροφόρηση από troll μετά από έγγραφο που κυκλοφόρησε σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Βοστώνη. Το έγγραφο που σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα είναι πλαστογραφημένο, έφερνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκέπτεται πολιτιστικό σύλλογο, με το συνολικό κόστος για το κράτος να ανέρχεται σε περίπου 1.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφίας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.


ΥΓ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».