Περίπου τους 6.000 έχουν φτάσει οι κρατούμενοι Παλαιστίνιοι από το μπαράζ συλλήψεων των Ισραηλινών

Από την έναρξη της τελευταίας ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα, πάνω από 640 Παλαιστίνιοι έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρει…

syllipseis israil

Από την έναρξη της τελευταίας ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα, πάνω από 640 Παλαιστίνιοι έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρει ανακοίνωση της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ανάμεσά τους περιλαμβάνονται 60 αποφυλακισμένοι από τη συμφωνία ανταλλαγής του 2011.

Επίσης περιλαμβάνονται 11 κρατούμενοι πριν την συμφωνία του Όσλο, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρατουμένων σε ισραηλινές φυλακές στους 41 και 12 βουλευτές του Κοινοβουλίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των βουλευτών που έχουν φυλακιστεί στους 23.

Περίπου 170 Παλαιστίνιοι, που συνελήφθησαν, τις δύο τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται υπό διοικητική κράτηση, η χειρότερη μορφή της αυθαίρετης κράτησης, ανεβάζοντας τον αριθμό των διοικητικών κρατουμένων σε πάνω από 350. Αυτή η μεγάλη εκστρατεία συλλήψεων έχει ανεβάσει τον αριθμός των Παλαιστινίων κρατουμένων σε πάνω από 5800. Ακολουθεί ο κατάλογος των φυλακισμένων βουλευτών του Κοινοβουλίου που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…