Ένα αρκετά παράξενο πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να μην μπορεί να εμφανιστεί στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς το μικρόβιο που έχει δεν τον πιάνουν οι αντιβιώσεις.
Πιο συγκεκριμένα την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος, λέγοντας πως έχει αλλάξει 3 φαρμακευτικές αγωγές και αυτές δεν έχουν λειτουργήσει, τονίζοντας πως ελπίζει να περάσει αυτό που έχει και να επανέλθει στον αέρα του «Super Κατερίνα».
Αναλυτικά ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: «Είναι ένα μικρόβιο που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι, το ψάχνουμε για να πάρουμε την κατάλληλη αντιβίωση. Έχω πάρει 2-3 αντιβιώσεις αλλά δεν έχουν λειτουργήσει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιστρέψω κοντά σας».
Ποιος διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ: Επιτάφιος θρήνος για μια χαμένη ευκαιρία
Αποχωρεί και η Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Καταθέτει επιστολή παραίτησης
Η «γιαγιά της Κυψέλης»: Συγκινεί η γυναίκα που ανέλαβε την ανατροφή παιδιού από την Γκάνα (video)
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιώργος Γαβρήλος