Περιφέρεια Αττικής: Αυτοί είναι οι διάσημοι που αναλαμβάνουν θέσεις – Από τον Ζαμπίδη… στην Μπέσσυ Αργυράκη

Πολλοί είναι οι διάσημοι τόσο από το χώρο του θεάματος όσο και του αθλητισμού που θα αναλαμβάνουν καθήκοντα

Χαρδαλιάς

Ο ερχομός του νέου έτους έφερε μαζί και την αλλαγή σκυτάλης σε περιφέρειες και δήμους, με τον νέο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει τους αντιπεριφερειάρχες και τους εντεταλμένους συμβούλους που θα απαρτίζουν τη νέα αρχή.

Μάλιστα αναμεσά τους βλέπουμε πολλά διάσημα ονόματα, κυρίως αθλητών όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Βασιλική Μιλλόυση, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αλλά και από τον χώρο της μουσικής με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Ο Θάνος Ασκητής, γνωστός καθηγητής Ψυχιατρικής και Σεξολόγος, ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, τη στιγμή που την ίδια θέση για θέματα παιδείας και αθλητισμού – ολυμπιακού ιδεώδους ανέλαβαν η Έρρικα Πρεζεράκου και η Βασιλική Μιλλούση αντίστοιχα.

Βέβαια πέρα από τους αντιπερειφεριάρχες διάσημα ονόματα βλέπουμε και στις επιλογές των εντεταλμένων συμβούλων όπως του Θανάση Βισκαδουράκη, για θέματα Αλληλεγγύης & Αρωγής, ή του γνωστού για το έργο του στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, για θέματα Διαδικτυακής Ενημέρωσης & Ψηφιακής Εξυπηρέτησης αλλά και του Κωνσταντίνου Μαρκουίζου (Ιαβέρης), για θέματα Οδικής Ασφάλειας -Υπεύθυνος Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας.

Στην ίδια λίστα βρίσκουμε και ένας από τους νικητές του Survivor τον Σάκη Κατσούλη, για θέματα Νέας Γενιάς & Νεανικής Επιχειρηματικότητας αλλά και τον γιατρό του πολυσυζητημένου ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με τον τραυματισμό του Χουανκάρ, Χρήστο Γώγο για θέματα Ελέγχου – Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής πρότεινε επίσης ως τακτικό μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νικόλαο Σαργκάνη, αλλά και ως αναπληρωματικά μέλη τους Μιχάλη Ζαμπίδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Διάσημους βρίσκουμε και στις μητροπολιτικές Επιτροπές στις οποίες ως Πρόεδροι προτείνονται: η Μπέσσυ Αργυράκη για την επιτροπή Πολιτισμού, ο Μιχάλης Ζαμπίδης (Άιρον Μάικ) για την επιτροπή Αθλητισμού και ο Σάκης Κατσούλης για τον Φορέα Διαχείρισης Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…