Περήφανος για τη ΝΔ ο Μουμτζής όταν τα ΜΑΤ περιφέρουν διαδηλωτές ως αιχμαλώτους

«Γι' αυτό ψηφίσαμε τη Νέα Δημοκρατία»: Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του όταν βλέπει αστυνομική καταστολή το ακροδεξιό φαν κλαμπ της ΝΔ

mat1

Ο αρθρογράφος του Liberal και ιδεολογικός ινστρούχτορας της ΝΔ, Σάκης Μουμτζής, δεν μπόρεσε να μη χαρίσει απλόχερα τον ακροδεξιό οχετό του, και μ’ ένα tweet έσπευσε να συγχαρεί τις δυνάμεις καταστολής για τα γεγονότα που ακολούθησαν την πορεία του Πολυτεχνείου στα Εξάρχεια. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουμτζής αποφάσισε να μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα τον λόγο για τον οποίο ψήφισε, αυτός και οι όμοιοί του, τη Νέα Δημοκρατία. Κι έτσι, σε απάντηση ενός tweet που κατήγγειλε ότι «ΜΑΤατζήδες εξαναγκάζουν αλληλέγγυους να χορεύουν “τα παπάκια στη σειρά”», μαζί με τη φωτογραφία που δείχνει τα ΜΑΤ να ξεφτιλίζουν τους διαδηλωτές ως άλλους αιχμαλώτους, μας ενημερώνει ότι «γι’ αυτό ψηφίσαμε τη Νέα Δημοκρατία».

Για να αντλεί αυτός και η ακροδεξιά παρέα του ευχαρίστηση από τον ξυλοδαρμό διαδηλωτών, περαστικών, δημοσιογράφων, να ακούει ουρλιαχτά, να βλέπει σπασμένα κεφάλια. Για να μας θυμίζουν κάθε μέρα που περνάει ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της Δεξιάς και η σχέση της με τη δημοκρατία.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…