Περίεργη αίσθηση χιούμορ έχει ο Γιάννης Πρετεντέρης για το νταή ΜΑΤατζή

Μάλλον με ακατανόητο τρόπο επέλεξε να αντιδράσει  Γιάννης Πρετεντέρης όταν άκουσε για τον μαινόμενο ΜΑΤατζή στα Εξάρχεια που έσπασε κατάστημα φωνάζοντας προκλητικά «είμαι τρελός».  

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Mega, όταν η συζήτηση πήγε στην αστυνομική βία και αυθαιρεσία, έγινε αναφορά στον ΜΑΤατζή. Η Ράνια Τζίμα, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, είπε ότι πριν μερικές μέρες ένας άντρας των ΜΑΤ έσπασε μία βιτρίνα και φώναζε «ναι, είμαι τρελός».

«Έτσι φώναζε;» ρώτησε έκπληκτος ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος προφανώς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα όλες αυτές τις μέρες, παρά το γεγονός ότι διεξάγεται εισαγγελική έρευνα.

«Ναι, του έλεγε η κοπέλα που ήταν από την εσωτερική πλευρά του καταστήματος “μα τι κάνεις” και λέει “ναι, είμαι τρελός” απάντησε η Ράνια Τζίμα και κάπου εκεί ο Γιάννης Πρεντέρης άρχισε να γελάει γοερά. Προφανώς ο Πρετεντέρης του φαίνεται  αστείο να σπάνε τις βιτρίνες του κοσμάκη οι αστυνομικές δυνάμεις . Όταν όμως κλείνουν το δρόμο συγκεντρωμένοι πολίτες ξεσπά και θυμώνει…

(Με πληροφορίες από Αυγή)