Newsroom

Newsroom

Περδικιώτικα: Ένα μπαρ στην Αίγινα από την εποχή του Καποδίστρια

H γειτονική Αίγινα, που απέχει μόλις μία ώρα και ένα τέταρτο από το λιμάνι του Πειραιά, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση…

perdikiotika

H γειτονική Αίγινα, που απέχει μόλις μία ώρα και ένα τέταρτο από το λιμάνι του Πειραιά, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση για σύντομες φθινοπωρινές αποδράσεις με μειωμένο κόστος. Μπορεί να μην φημίζεται για τις εξωτικές παραλίες της, προσφέρει ωστόσο μικρές συγκινήσεις και νησιώτικες πινελιές στους επισκέπτες της, ενώ υπάρχουν αρκετές προτάσεις και για τις βραδινές βόλτες.

Μία από αυτές, είναι το μπαρ Περδικιώτικα, ένα κτίριο ιστορικής σημασίας, καθώς υπάρχει από την εποχή του Καποδίστρια, ενώ αργότερα στέγασε και την πρώτη τράπεζα της χώρας (ανταλλακτήριο προϊόντων). Το κτίριο είναι διατηρητέο και κρατάει την αίγλη και τη μεγαλοπρέπεια του, αποπνέοντας μια ατμόσφαιρα παλιά εποχής και μυστηρίου.

Με μία επιβλητική μπάρα και προσεγμένες μουσικές επιλογές, διαθέτει έναν δροσερό κήπο για όσους θέλουν να αποφύγουν τη φασαρία και μία ενδιαφέρουσα λίστα με ποτά και cocktails.

Tα Περδικώτικα φιλοξενούν συχνά ζωντανές συναυλίες, πάρτι και προσεγμένες μουσικές βραδιές που κινούνται σε ρυθμούς blues, jazz kai rock. 

Περδικιώτικα
Αφαίας 38, Aίγινα
Τηλ: 2297027171