Πέρασε από τη Βουλή η λίστα Πέτσα Νο2…

Γεγονός αποτελεί η λίστα Πέτσα Νο2 καθώς ψηφίστηκε μόνο με τις ψήφους της ΝΔ το σχετικό άρθρο στο σχέδιο νόμου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα "Ιανός", καθώς και τα περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας. Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε.

medical concept poster 4880508 1280 1

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χορηγήσει δώρο αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας. Ποσό το οποίο είναι «ελάχιστο», σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη νέα κυβερνητική καμπάνια με… μαθηματικά Κεραμέως.

Μάλιστα, ο Στέλιος Πέτσας πρόσθεσε ότι  τα 2 εκατ. ευρώ που θα δοθούν μόνο στα κανάλια ισοδυναμεί με το 0,029% των 6,8 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενίσχυση της οικονομίας. Σημείωσε δε ότι «χρειάζεται μια επαγγελματική εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό, καθώς «η πρώτη καμπάνια έδειξε ότι έσωσε ζωές».

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε το σχετικό άρθρο στο σχέδιο νόμου που αφορά τις επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…