Πέραμα: Ο Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ

Τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται στη ΓΑΔΑ επισκέφτηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, την ώρα που νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα που διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τραυματίας αστυνομικός  

5408337

«Πριν από λίγο επισκέφθηκα στη ΓΑΔΑ τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται για την αιματηρή υπόθεση στο Πέραμα την Παρασκευή το βράδυ. Η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Από εκεί και πέρα, η δικαστική εξέλιξη και οι πειθαρχικές διαδικασίες θα εξελιχθούν όπως προβλέπουν οι νόμοι», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι, «επίσης, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πατέρα του νεαρού που σκοτώθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό στο Πέραμα. Του εξέφρασα τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

«Η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρωπιά, ηρεμία και ασφάλεια για να προχωρήσει μπροστά. Σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε, ιδιαίτερα αν υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, οφείλουμε αυτό να το έχουμε καλά στο μυαλό μας», κατέληξε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δεύτερο αποκαλυπτικό βίντεο από τον φόνο στο Πέραμα: «Δεν έχει χτυπήσει κανείς»

Ακόμη ένα βίντεο όπου καταγράφονται διάλογοι της ΕΛ.ΑΣ διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τραυματίας αστυνομικός στο αιματηρό περιστατικό που έχασε τη ζωή του 20χρονος από αστυνομικά πυρά.

Το βίντεο που περιέχει νέο υλικό από το σημείο όπου διαδραματίστηκε το γεγονός φέρνει στο φως η Εfsyn.gr και είναι λίγα λεπτά μετά το μπαράζ πυροβολισμών από αστυνομικούς προς τους τρεις νεαρούς που επέβαιναν στο αμάξι. Ακούγονται διάλογοι όπου καταγράφεται ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει τραυματίας αστυνομικός από το συμβάν.

Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον ισχυρισμό της ΕΛ.ΑΣ σε επίσημες ανακοινώσεις ότι υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί.

Για τη θέση αυτή είχαν διατυπωθεί χθες ερωτηματικά, καθώς είχε κυκλοφορήσει βίντεο της «Καθημερινής» όπου οι αστυνομικοί διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει τραυματίας μεταξύ τους.
 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…