Πέθανε 5χρονο αγοράκι που έπαιζε στην ομάδα του ποδόσφαιρο – Υπέστη καρδιακή προσβολή

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 5χρονο αγοράκι που έπαιζε στην ομάδα του ποδόσφαιρο. Υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, το παιδάκι απεβίωσε σε νοσοκομείο της Γαλλίας, συνεπεία καρδιακής προσβολής που υπέστη κατά την διάρκεια αγώνα της Γκρενόμπλ για το πρωτάθλημα με παίκτες ηλικίας κάτω των έξι ετών.

Ο μικρός παίκτης, Τιντιάνε Νιμάγκα, υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των ιατρών που τον παρέλαβαν μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Τιντιάνε Νιμάγκα, μέλους της Ακαδημίας U6, ο οποίος υπέκυψε μετά από καρδιακή προσβολή, ενώ απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Καθ΄ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του, ήμασταν σ΄ επαφή με την οικογένεια του, πιστεύοντας πως θα μπορούσαμε να ξαναδούμε το χαμόγελο του. Αλλά δυστυχώς… Τα τρομερά νέα, έχουν συγκλονίσει τον σύλλογο μας. Σύσσωμη η οικογένεια της Γκρενόμπλ, στέλνει τα βαθιά συλλυπητήρια της, στους γονείς, στον αδελφό του Μαλίκ Σι (σ.σ. παίκτη της ομάδας μας U13), στην οικογένεια και σε όσους τον γνώριζαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

Η διακεκριμένη Ελληνίδα σκηνοθέτιδα Έλλη Παπακωνσταντίνου μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας σε μεγάλα Φεστιβάλ…