Πέντε ξένοι φανς του Κυριάκου Μητσοτάκη εξηγούν στο koutipandoras.gr γιατί του κάνουν like στο Facebook

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

4943230

1. Funyabanda Tukiriaku, Τατζούρα, Τζιμπουτί: «Το Τζιμπουτί είναι μία από τις πιο ανελεύθερες χώρες του κόσμου, με μία αυταρχική εξουσία και απόλυτα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Ακολουθώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Facebook και στο Instagram, διαπίστωσα ότι υπάρχουν και χειρότερα στον κόσμο. Όταν νιώθω καταπιεσμένος, μπαίνω στο προφίλ του, κάνω ένα like και νιώθω πολύ καλύτερα.»

2. Kemal Akash Kevodi, Κιρκλάρελι, Τουρκία: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που πέτυχε την ελληνοτουρκική προσέγγιση περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν. Αντιγράφοντας στοιχεία από το πώς κυβερνά ο Ταγίπ Ερντογάν την Τουρκία, έχει φέρει τις δύο χώρες πολύ πιο κοντά. Πλέον δε μας ενώνει μόνο το Αιγαίο, μας ενώνει και ο αυταρχισμός.»

3. Park Cheong Lee, Καεσόνγκ, Βόρεια Κορέα: «Εργάζομαι στις μυστικές υπηρεσίες της Βόρειας Κορέας και μεταξύ των καθηκόντων μου είναι η ανάπτυξη μηχανισμών προπαγάνδας. Παρακολουθώντας το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook και διάφορα ΜΜΕ της χώρας, εντόπισα ένα εξαιρετικό μοντέλο προπαγάνδας που έχει θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση και αυτήν την περίοδο εξετάζω το πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την κρατική μας προπαγάνδα, ενσωματώνοντας στοιχεία από την ελληνική. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη Μάρα Ζαχαρέα για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.»

4. Arkadiusz Kazimierski, Όπολε, Πολωνία: «Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξέρεις ότι η πιο υπέρκομψη Πρώτη Κυρία του κόσμου, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, είναι συμπατριώτισσά σου. Αυτός ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου φαίνεται λίγο χαλβάς, για να πω την αλήθεια, αλλά αφού αρέσει στη Μαρέβα μας εμένα δε μου πέφτει λόγος, οπότε σε κάθε ποστ του κάνω λάικ ή καρδούλες.»

5. Mitch O’ Tuckie, Ροτορούα, Νέα Ζηλανδία: «Ως γνωστόν, στη Ζηλανδία έχουμε περισσότερα πρόβατα παρά ανθρώπους. Ακολουθώντας τις τεχνικές που έμαθα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω καταφέρει να κάνω τα πρόβατά μου πιο υπάκουα και να βγάζω από αυτά περισσότερο μαλλί από ποτέ. Ένα like είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτόν τον πεφωτισμένο ηγέτη.»

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ