Πέντε προληπτικά μέτρα για να μας πάει το 2021 καλύτερα από το 2020

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

Σπύρος Ξενίδης 01/01/2021 | 13:21

1.    Αποκλείουμε από τη διεκδίκηση του φλουριού της βασιλόπιτας τους νικητές της περσινής χρονιάς. Επιλέγουμε επίσης κάποιον άλλο, λιγότερο γκαντέμη, για να μας κάνει ποδαρικό φέτος.

2.    Αποφεύγουμε την κατανάλωση παγκολίνων, νυχτερίδων και άλλων ζώων που μπορούν να μας κολλήσουν κανέναν καινούργιο κορονοϊό. Σας βλέπουμε εκεί στην Ουχάν, κανονίστε.

3.    Καίμε συμβολικά στην πυρά τα γούρια του 2020 και κρεμάμε τα καινούργια του 2021 σε διαφορετικό μέρος. Βασικά, δεν παίρνουμε γούρια. Είδαμε και τα περσινά τι δουλειά έκαναν.

4.    Γράφουμε στα social media «ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ 2020» και καλοπιάνουμε τον νέο χρόνο με γλυκόλογα, μήπως και μας λυπηθεί με όλα αυτά που περάσαμε πέρυσι.

5.    Φοράμε μάσκες, πλένουμε χέρια, κρατάμε αποστάσεις, εμβολιαζόμαστε, και γενικά κάνουμε ό,τι στον κόρακα χρειαστεί για να γλιτώσουμε κάποια στιγμή από αυτόν τον διάολο.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr