Πέντε πράγματα που μπορεί να κάνει ο Τραμπ τώρα που δεν θα είναι πρόεδρος

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

Σπύρος Ξενίδης 11/01/2021 | 12:48

1. Να δημιουργήσει επιτέλους το δικό του κοινωνικό δίκτυο, το Truitter, όπου θα μπορεί ανενόχλητος να ποστάρει τα fake news του χωρίς να κινδυνεύει με διαγραφή, συσπειρώνοντας γύρω του τις ορδές των ψεκασμένων fans του.

2. Να αγοράσει ένα μικρό κράτος και να αυτοανακηρυχθεί αυτοκράτορας εκεί, ώστε να μπορέσει επιτέλους να κυβερνήσει με την ησυχία του, χωρίς ενοχλητικά ΜΜΕ, βουλευτές και δικαστήρια.

3. Να πάρει διαζύγιο από τη Μελάνια και να τα φτιάξει με κάποια ακόμα μικρότερη – δε θα ήταν καλό για το ίματζ του να το κάνει όσο ήταν πρόεδρος, αλλά τώρα μπορεί πια να απελευθερωθεί.

4. Να χρηματοδοτήσει μία επιστημονική μελέτη για την εφεύρεση μίας ανεξίτηλης βαφής μαλλιών που κρατάει για πάντα – θα του έρθει πιο φτηνά από τα χρήματα που χαλάει στις συμβατικές βαφές κάθε μήνα.

5. Να εργαστεί ως κλόουν σε τσίρκο. Είναι γεννημένος γι’ αυτήν τη δουλειά – δε χρειάζεται καν μέικ-απ ή κείμενο. Αρκεί απλά να μιλάει.

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της νέας στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr