Πέντε πιθανοί λόγοι για την «καρατόμηση» του Λοβέρδου από τη Φώφη Γεννηματά

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

loverdos gennimata Medium

1. Ο ατζέντης του Ανδρέα Λοβέρδου είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του στη Νέα Δημοκρατία πριν τη λήξη του συμβολαίου του, γεγονός που εξόργισε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΚΙΝΑΛ.

2. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο είχαν «παγώσει» εδώ και λίγο καιρό, αφότου ο Ανδρέας Λοβέρδος πληροφορήθηκε έξαλλος πως ΚΙΝΑΛ δε σημαίνει «ΚΙΝημα Ανδρέα Λοβέρδου».

3. Η Φώφη Γεννηματά έπιασε στα πράσα τον Ανδρέα Λοβέρδο να ανταλλάσσει μηνύματα στο Messenger με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στέλνοντας memes για το παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο, του Αντρέα.

4. Είχε προηγηθεί ένα «θερμό» επεισόδιο μεταξύ των δύο, με τον Ανδρέα Λοβέρδο μάλιστα να σκέφτεται σοβαρά να σπάσει τη μύτη της Φώφης Γεννηματά, όμως ευτυχώς τον συγκράτησε ο μικρός του γιος, λέγοντάς του: «Εγώ ξέρεις ότι είμαι Βίσση, αν όμως η Βίσση χτυπήσει τη Βανδή, θα πάρω τη θέση της Βανδή».

5. Η Φώφη Γεννηματά κατάλαβε, έστω και με μια κάποια καθυστέρηση, αυτό που όλοι οι άλλοι είχαμε ήδη πάρει είδηση: ότι τίποτα καλό δεν μπορεί ποτέ να προκύψει από έναν Λοβέρδο.

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της νέας στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…