Πέντε παιδικοί σταθμοί κλείνουν στο Ίλιον λόγω κρουσμάτων

Την αναστολή λειτουργίας πέντε παιδικών σταθμών ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Δήμος Ιλίου λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους των δομών αυτών.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 2 1

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου, ο 1ος, ο 2ος, ο 8ος, ο 10ος και ο 11ος παιδικός σταθμός θα αναστείλουν τη λειτουργία τους μέχρι τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Ιλίου, στους χώρους των παιδικών σταθμών έχουν ήδη τεθεί τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.

Η ανακοίνωση

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 66619/25.09.2020 Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία των 1ου, 2ου, 8ου, 10ου, 11ου Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους των δομών αυτών, ύστερα από διενέργεια διαγνωστικών μοριακών τεστ ανίχνευσης Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του ιού, με σκοπό την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών και των εργαζόμενων.

Στους χώρους των παραπάνω Παιδικών Σταθμών έχουν ήδη υλοποιηθεί απολυμάνσεις και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…