Πέντε μυστικά συστατικά των εμβολίων κατά της Covid-19 (που μόνο οι αρνητές τους γνωρίζουν)

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

syringe 4544448 1920

1.      Πασοκίνη. Πρόκειται για μία ουσία που δημιουργεί ευφορία και ενθουσιασμό – αυτό εξηγεί και το γιατί όσοι κάνουν το εμβόλιο χαμογελούν και κάνουν το σύμβολο της νίκης. Η πασοκίνη παραγόταν επί δεκαετίες στα υπόγεια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, όμως η παραγωγή της σταμάτησε πριν από 15 χρόνια περίπου, λόγω των επικίνδυνων παρενεργειών της (παραλήρημα μεγαλείου, παραισθήσεις κλπ).

2.      Μικροτσίπ 5G. Σαν αυτό που βάζουμε στα σκυλιά, αλλά καλύτερο. Χάρη σε αυτό, ο Μπιλ Γκέιτς θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει πού βρίσκεται η Σούλα από το Παγκράτι – βέβαια, κακώς μπήκε σε τόσο κόπο, γιατί θα μπορούσε απλά να τσεκάρει το προφίλ της στο Facebook.

3.      Αντιφεϊκνιουζόλη. Μία δραστική ουσία που επηρεάζει τους ανθρώπινους νευροδιαβιβαστές, εμποδίζοντας στοχευμένα τη μεταβίβαση fake news στον εγκέφαλο και μετατρέποντας, συνακόλουθα, τους αρνητές του εμβολίου σε fanboys του. Φανταστείτε το σαν το αντίστροφο της τηλεόρασης.

4.      Ορός αίματος από νεκρά νεογέννητα γατάκια. Δεν έχει κάποια χρησιμότητα κατά του κορονοϊού, απλά οι σατανικοί επιστήμονες πίσω από τα εμβόλια τη βρίσκουν σκοτώνοντας νεογέννητα γατάκια και χρησιμοποιούν το εμβόλιο ως δικαιολογία για τις αρρωστημένες τους ορέξεις.

5.      Kill switch: Ένας ειδικός μηχανισμός που μετά από προκαθορισμένο χρονικό διάστημα απενεργοποιεί την προστασία από τον κορονοϊό, ώστε να πρέπει οι άνθρωποι να ξανακάνουν εμβόλια κάθε τόσο και να πλουτίσουν (ακόμα περισσότερο) οι φαρμακευτικές. Σατανικό.

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της νέας στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…