Πέντε λόγοι για τους οποίους δεν θα ήθελες να έχεις τον Άδωνη Γεωργιάδη για νονό

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

1. Το Πάσχα όλα τα άλλα παιδάκια θα έπαιρναν από τους νονούς τους λαμπάδες με σούπερ παιχνίδια, ξέρεις, αυτές που δείχνουν οι διαφημίσεις στην τηλεόραση. Εσύ θα έπαιρνες βιβλία για την αρχαία Ελλάδα και λεξικά.

2. Φαντάσου τη στιγμή που σε βουτάει ο παπάς στην κολυμπήθρα να είναι από πάνω ο Άδωνις και να του λέει «βούτα το καλά, κράτα το εκεί, να πάρει όλη τη χάρη του Θεού». Αυτό δεν θα είναι βάφτιση, εικονικός πνιγμός θα είναι.

3. Επίσης, φαντάσου τι σταυρουδάκι θα έπαιρνε στον βαφτισιμιό του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πιθανότατα ένα σε φυσικό μέγεθος, σαν τον σταυρό που κουβαλούσε ο Χριστός στο Γολγοθά. Και αλίμονό σου αν σε πετύχει πουθενά να μην το φοράς.

4. Ως γνωστόν, ο νονός θεωρείται «πνευματικός πατέρας» του βαφτισιμιού του. Δε χρειάζεται να εξηγήσουμε τις τρομακτικές επιπτώσεις του να είσαι «πνευματικό παιδί» του Άδωνη Γεωργιάδη, έτσι δεν είναι;

5. Αν οι γονείς σου θεώρησαν καλή ιδέα να σε βαφτίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, τότε μάλλον θα θεωρήσουν καλή ιδέα και να σε στείλουν και στη σχολή του, όπου μεταξύ άλλων θα απαγγείλεις αρχαία ελληνικά σε σκυλάκια, θα μάθεις ότι τα αρχαία ελληνικά θεραπεύουν τη δυσλεξία, και γενικά θα ακούσεις τέτοιες παπάτζες για την αρχαία Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα, που θα χρειαστείς χρόνια διαβάσματος και ψυχανάλυσης για να συνέλθεις.

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την δέσμη μέτρων για την χρηματοδότηση των αγροτών μέσω του Ταμείου…