Πέντε fun facts για το δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

5259860

1. Από τις πολλές ειδήσεις – βόμβες που έχουν σκάσει στ’ αυτιά τους, οι δημοσιογράφοι του Star έχουν υποστεί σοβαρή απώλεια ακοής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται καμιά φορά ατυχείς παρεξηγήσεις, όπως π.χ. να μην ακούν αστυνομικούς να λένε «πάμε να τους γ…σουμε», ή να ακούν «θα τον σκοτώσουνε» αντί για το ορθό «να τους σκοτώσουμε».

2. Πριν από πολλά χρόνια, το δελτίο ειδήσεων του Star το παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας και βασικά δεν ήταν δελτίο ειδήσεων, αλλά ένα lifestyle μαγκαζίνο με δήθεν σοβαρό μανδύα. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, σήμερα το δελτίο ειδήσεων του Star έχει καταφέρει να είναι ακόμα πιο ανυπόληπτο και ακόμα πιο γελοίο σε σχέση με τότε.

3. Στατιστικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι το μόνο μέσο που έχει καταφέρει να μεταδώσει περισσότερα ψέματα και κατασκευασμένες ειδήσεις από το Star είναι το Μακελειό.

4. Το Star δεν είναι το μόνο κανάλι που κάνει χοντροκομμένη προπαγάνδα και σπινάρει ειδήσεις με μεθόδους που θα θαύμαζε η θρυλική άνκοργουμαν του δελτίου ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, όμως δέχεται τη σφοδρότερη κριτική. Θα έλεγε κανείς ότι έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα.

5. Έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ έχει τοποθετηθεί πινακίδα που ενημερώνει τους επισκέπτες ότι πρέπει να κάνουν ησυχία και να περπατούν στις μύτες των ποδιών τους, γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσει το ΔΣ της Ένωσης και να καταδικάσει κάποια από τις (εχμ) παρασπονδίες του Star.

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…