Πέντε αποσπάσματα από το διάγγελμα Μητσοτάκη που κόπηκαν στο μοντάζ

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

1.    «Ο ήλιος του εμβολίου φωτίζει πια την επόμενη μέρα. Συμπολίτες μου, μη φορέσετε αντηλιακό, μη βάλετε καπέλο, μην τρέχετε άσκοπα στις παραλίες και φάτε και 300 ευρώ πρόστιμο. Λιαστείτε άφοβα με Pfizer και AstraZeneca. Κολυμπήστε ανέμελοι στον ωκεανό της ανοσίας. Παίξτε ρακέτες με μπαλάκι τον κορονοϊό. Ο ήλιος καίει για σας που’στε πλεμπαίοι.»

2.    «Γνωρίζω καλά την αγωνία της κοινωνίας. Νιώθω την πολύμηνη κούραση. Τον εκνευρισμό. Γι’ αυτό και πηγαίνω μια στο τόσο καμιά βόλτα για να ξεσκάσω, οργανώνω εκδρομές και τσιμπούσια, μια στην Πάρνηθα, μια στην Ικαρία, και τώρα που θα πιάσουν τα κρύα λέω να πάω και μια Αράχωβα. Δε φαντάζεστε πόσο σας νιώθω, αγαπητοί μου συμπολίτες. Είμαι ένας από εσάς.»

3.    «Στην κοινή προσπάθεια υπάρχουν λάθη, σύγχυση και αβλεψίες. Όμως, δεν πρέπει να χάνουμε τη μεγάλη εικόνα. Ευτυχώς, όσο ενημερώνεστε από την τηλεόραση και τα “δικά μας” site δεν θα ακούσετε ποτέ για λάθη, σύγχυση και αβλεψίες και θα βλέπετε πάντα τη μεγάλη εικόνα του πολυχρονεμένου πρωθυπουργού σας.»

4.    «Στο δίμηνο που ακολουθεί η βεντάλια των περιορισμών ενδεχομένως θα ανοίγει και θα κλείνει ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού. Ή μάλλον ανάλογα με τα κέφια μας. Τη μια θα ανοίγουμε τα προπατζίδικα και τα κομμωτήρια και θα κλείνουμε τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία, την άλλη θα κλείνουμε τα προπατζίδικα και θα ανοίγουμε τα κέντρα αισθητικής, και μετά θα κλείνουμε τα κομμωτήρια και θα ανοίγουμε τα χιονοδρομικά κέντρα. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα το πετύχουμε.»

5.    «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ικαρία. Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα στους πολίτες και αυτές οι εικόνες σε καμία περίπτωση δενΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, συγγνώμη ρε παιδιά, δεν μπορώ να το πω αυτό χωρίς να γελάσω, πάμε πάλι.»

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας…

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

κενεντι μητσοτακης

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

Η κακομεταφρασμένη φράση του Κένεντι που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης αλλά δεν σημαίνει τίποτα χωρίς... CONTEXT