Πέντε αποσπάσματα από το διάγγελμα Μητσοτάκη που κόπηκαν στο μοντάζ

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα

5239607

1.    «Ο ήλιος του εμβολίου φωτίζει πια την επόμενη μέρα. Συμπολίτες μου, μη φορέσετε αντηλιακό, μη βάλετε καπέλο, μην τρέχετε άσκοπα στις παραλίες και φάτε και 300 ευρώ πρόστιμο. Λιαστείτε άφοβα με Pfizer και AstraZeneca. Κολυμπήστε ανέμελοι στον ωκεανό της ανοσίας. Παίξτε ρακέτες με μπαλάκι τον κορονοϊό. Ο ήλιος καίει για σας που’στε πλεμπαίοι.»

2.    «Γνωρίζω καλά την αγωνία της κοινωνίας. Νιώθω την πολύμηνη κούραση. Τον εκνευρισμό. Γι’ αυτό και πηγαίνω μια στο τόσο καμιά βόλτα για να ξεσκάσω, οργανώνω εκδρομές και τσιμπούσια, μια στην Πάρνηθα, μια στην Ικαρία, και τώρα που θα πιάσουν τα κρύα λέω να πάω και μια Αράχωβα. Δε φαντάζεστε πόσο σας νιώθω, αγαπητοί μου συμπολίτες. Είμαι ένας από εσάς.»

3.    «Στην κοινή προσπάθεια υπάρχουν λάθη, σύγχυση και αβλεψίες. Όμως, δεν πρέπει να χάνουμε τη μεγάλη εικόνα. Ευτυχώς, όσο ενημερώνεστε από την τηλεόραση και τα “δικά μας” site δεν θα ακούσετε ποτέ για λάθη, σύγχυση και αβλεψίες και θα βλέπετε πάντα τη μεγάλη εικόνα του πολυχρονεμένου πρωθυπουργού σας.»

4.    «Στο δίμηνο που ακολουθεί η βεντάλια των περιορισμών ενδεχομένως θα ανοίγει και θα κλείνει ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού. Ή μάλλον ανάλογα με τα κέφια μας. Τη μια θα ανοίγουμε τα προπατζίδικα και τα κομμωτήρια και θα κλείνουμε τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία, την άλλη θα κλείνουμε τα προπατζίδικα και θα ανοίγουμε τα κέντρα αισθητικής, και μετά θα κλείνουμε τα κομμωτήρια και θα ανοίγουμε τα χιονοδρομικά κέντρα. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα το πετύχουμε.»

5.    «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ικαρία. Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα στους πολίτες και αυτές οι εικόνες σε καμία περίπτωση δενΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, συγγνώμη ρε παιδιά, δεν μπορώ να το πω αυτό χωρίς να γελάσω, πάμε πάλι.»

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της στήλης «Πέντε Πράγματα» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…