Πελετίδης: «Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» – Η πανηγυρική ομιλία (video)

Αγκαλιές και χειροκροτήματα στην Πάτρα για τον Κώστα Πελετίδη

Καταγραφή 24

Να ολοκληρωθεί η επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την επόμενη Κυριακή κάλεσε ο Κώστας Πελετίδης, στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το βράδυ της Κυριακής, όπου μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο στον δήμο λάμβανε ποσοστό 40,94% με καταμετρημένο το 39,13% των εκλογικών τμημάτων.

Ο δήμαρχος έγινε δεκτός, μέσα σε χειροκροτήματα και με συνθήματα όπως «Η Πάτρα έχει δήμαρχο!», από εκατοντάδες λαϊκών ανθρώπων που βρέθηκαν μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο, αργά χθες βράδυ. Ο δρόμος είχε κλείσει μπροστά από τον χώρο και η αποφασιστικότητα όλων ήταν έκδηλη ώστε να μην αλλάξει η Δημοτική Αρχή, να συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο.

«Ο πατραϊκός λαός έδωσε μια μεγάλη μάχη, μας έβγαλε πρώτη δύναμη. Θα συνεχίσουμε την επόμενη Κυριακή για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε και με περισσότερες δυνάμεις καλούμε το σύνολο του πατραϊκού λαού και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει γιατί έχουμε μπροστά μας πολλές δυσκολίες.

Ο δρόμος που θα βαδίζουμε θα είναι μακρύς και δύσκολος και τα εμπόδια που θα έχουμε από τους κυβερνώντες θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Επομένως, με δύναμη πορευόμαστε για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται, για να μπορούνε τα παιδιά μας να έχουν το μέλλον που τους αξίζει», ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του ο Κώστας Πελετίδης.

Αμέσως, «πνίγηκε» στις αγκαλιές του κόσμου. Το περίμεναν στο εκλογικό κέντρο ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, απλός κόσμος.

Όπως δημοσιεύει ο 902gr στο εκλογικό κέντρο ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, όπως και η αισιοδοξία για νέο θετικό αποτέλεσμα για τον λαό της πόλης την Κυριακή. Το εκφράζει αυτό άλλωστε η θέληση και η αποφασιστικότητα όλων των παρευρισκομένων που βρίσκονται στο χώρο, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψουν η Πάτρα και ο λαός της να γυρίσει στο παρελθόν, αλλά να κοιτάζει μπροστά, στο μέλλον, με μια Δημοτική Αρχή αποκούμπι των αγώνων του, στήριγμα για τα παιδιά του και στο μέλλον.

Στον χώρο βρέθηκαν επίσης τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου και Δημήτρης Αρβανιτάκης, καθώς και τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Τζαβάρας και Νίκος Καραθανασόπουλος.

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη