Πελάτης ταβέρνας στη Γαύδο έβγαλε… αφρούς όταν είδε το λογαριασμό (ΦΩΤΟ)

Η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας σε συνδυασμό με τον τσουχτερό λογαριασμό και μία απόδειξη που δεν κόπηκε ποτέ ήταν οι λόγοι που αγανάκτησαν έναν παραθεριστή στη Γαύδο.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί τους, έζησε την εκμετάλλευση στις τιμές, αλλά και την αγένεια της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας που επέλεξε με την οικογένειά του.

Διαβάστε πώς περιγράφει την εμπειρία του:

Η αγενέστατη ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, αφού μας είδε να μπαίνουμε στο “μαγαζί” της, αντί για Καλησπέρα μας είπε “όφου και που θα κάτσετε που είναι ρεζερβέ όλα (στις 7.05 το απόγευμα, με ένα μωρό αγκαλιά).

Η κυρία **** μας έφερε ψωμί, χούμους, μια (1) μελιτζάνα με τυρί από πάνω και ένα μικρό κομματάκι κατσίκι (κόκκαλο) με 7 τηγανιτές πατάτες. Α, και μια μπύρα.

23, 5 €. Η κυρία *****, όταν από τα νεύρα μας της ζητήσαμε απόδειξη (που δε το κάνουμε ποτέ), μας ενημέρωσε χαμογελαστά ότι το μαγαζί δεν διαθέτει άδεια και δε μπορεί να μας δώσει απόδειξη.

Καλοφάγωτα τα 23, 5 € κερα ******, και τα υπόλοιπα 500 € που θα βγάλεις σήμερα. Και καλό ψάρεμα στους υπόλοιπους Μ@λακες που θα έρθουν στο “μαγαζί” σου.