Πειραιάς: Η ΓΑΔΑ ζητά εξηγήσεις για το βίντεο της σύλληψης του 43χρονου παιδόφιλου

Σοκ προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής η είδηση ότι ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθη στον Πειραιά επειδή προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά με ένα 13χρονο κορίτσι.

πατρα

Όπως έγινε γνωστό ο 43χρονος ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά προκειμένου να συναντήσει την ανήλικη. Ενώ έπεσε στα χέρια των Αρχών, μετά από οργανωμένο σχέδιο του πατέρα της 13χρονης, σε συνεργασία με τον γνωστό Youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη, οι οποίοι τον παγίδευσαν.

Διαβάστε επίσηςΠατέρας έκανε την δουλειά της ΕΛ.ΑΣ: Παγίδευσε άντρα που παρενοχλούσε την ανήλικη κόρη του μέσω Instagram

Τελικά ο 43χρονος άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του στις φυλακές της Τρίπολης.

Μάλιστα, ο ίδιος ο 43χρονος, κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, φέρεται να παραδέχθηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό κι ότι το τελευταίο διάστημα πλησίαζε ανήλικα κορίτσια μέσω Instagram.

 

Η ΓΑΔΑ ζητά εξηγήσεις για το βίντεο της σύλληψης του 43χρονου

Εξηγήσεις από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου παιδόφιλου στον Πειραιά ζητεί, ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube στο οποίο αποτυπώνεται η αστυνομική επιχείρηση.

Ο λόγος για το βίντεο που δημοσίευσε ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η σύλληψη του 43χρονου. Το εν λόγω υλικό προκάλεσε αντιδράσεις (;) στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με τους αστυνομικούς να καλούνται να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν ένας πολίτης να καταγράφει με κάμερες επιχείρηση της αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εξηγήσεις είναι πιθανό να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένων αστυνομικών.

Μήνυμα σε κάθε γονέα

Μήνυμα σε κάθε γονέα, να μην διστάσει να μιλήσει και να ζητήσει βοήθεια, απευθύνει ο πατέρας της 13χρονης κοπέλας που παρολίγον να έπεφτε θύμα στα χέρια ενός 43χρονου παιδόφιλου.Όταν η 13χρονη εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της ότι ο κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός της άνδρας από την Πάτρα, της έστελνε χυδαία μηνύματα, ο πατέρας, τού έστειλε μηνύματα-παγίδα μέσω του λογαριασμού της.

«Μην το πεις σε κανέναν γιατί αν μας πιάσουν θα μπω φυλακή. Πρέπει να το κάνουμε χωρίς να μας δει κανείς. Στο σπίτι δεν έρχεται κάποιος ξαφνικά έτσι;», φαίνεται να λέει ο 43χρονος στην ανήλικη.

Με την «13χρονη» να απαντάει: «Εγώ δεν το έχω πει ούτε στην κολλητή μου, να ξέρεις».

«Του έλεγα ξέρεις κάτι αυτό εγώ δεν το έχω ξανακάνει μου απαντούσε εκείνος και αυτό είναι το λυπηρό το έχω κάνει και με άλλα κορίτσια και θα δεις ότι θα σου αρέσει και είναι κάτι το οποίο θα το ευχαριστηθείς», είπε ο πατέρας της 13χρονης στο MEGA.

 

Ειδήσεις που ενδιαφέρουν:

Χαμός με τα άφαντα χιόνια στην Αττική: Το ξέσπασμα Τσατραφύλλια και η εξήγηση Μαρουσάκη

Δεληβοριάς: Η αποκάλυψη για «Τα νούμερα» – «Κόπηκε… νομίζω ότι δεν άρεσε ποτέ στην ΕΡΤ»

Νέα καταγγελία Πολάκη για τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου Σωτηρία

Θεσσαλονίκη: Η 19χρονη που έπεσε σε τρύπα τριών μέτρων στο Μπιτ Παζάρ μιλά για το ατύχημα

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…