Πειραιάς: Αδίστακτη συμμορία τρυπούσε με βελόνες και έβγαζε τα δόντια των θυμάτων της!

Τον τρόμο είχε σκορπίσει στον Πειραιά αδίστακτη συμμορία, που εισέβαλλε σε σπίτια και βασάνιζε τα θύματά της στέλνοντάς τα στο…

peiraias batsiko

Τον τρόμο είχε σκορπίσει στον Πειραιά αδίστακτη συμμορία, που εισέβαλλε σε σπίτια και βασάνιζε τα θύματά της στέλνοντάς τα στο νοσοκομείο. Οι αδίστακτοι ληστές έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων και τους βασάνιζαν με πρωτοφανή αγριότητα για να αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Στην περίπτωση μιας 87χρονης γυναίκας, μέλος της συμμορίας της έβγαλε με πένσα τρία χρυσά δόντια, στο σπίτι της στην οδό Κολοκοτρώνη στο Κερατσίνι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εισβάλοντας στην οικία από το παράθυρο.  Εκείνη την ώρα η ηλικιωμένη κοιμόταν όταν ξαφνικά δέχτηκε την επίθεση του ληστή. Ο κακοποιός, άρχισε να τη χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές, και αφού την ανάγκασε να βγάλει την μπλούζα, την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την τρυπά με βελόνες σε όλο της το σώμα! Τα βασανιστήρια όμως συνεχίστηκαν, αφού ο απάνθρωπος δράστης, άρπαξε μία πένσα και της έβγαλε τρία δόντια! Η 87χρονη για να σωθεί, προσποιήθηκε ότι είναι νεκρή.

Η ίδια συμμορία, τέσσερις ημέρες αργότερα, εισέβαλε στις 11.30 το πρωί σε σπίτι στα Καμίνια, όπου τρία μέλη της –ελληνικής καταγωγής- χτύπησαν το κουδούνι της συνδιαχειρίστριας της πολυκατοικίας η οποία εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι με τον γιο της, προσποιούμενοι πως θέλουν να πληρώσουν τα κοινόχρηστα. Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα την χτύπησαν με σφυριά στο κεφάλι και στο σώμα, όπως και τον 28χρονο γιο της. Οι ληστές έφυγαν αφού άρπαξαν μία τηλεόραση και χρηματικό ποσό, αφήνοντας παράλληλα μητέρα και γιο μέσα σε μία λίμνη αίματος!

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών μελών της αδίστακτης συμμορίας. Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο. Οι άνδρες της ασφάλειας πιστεύουν ότι έχουν διαπράξει τουλάχιστον άλλη μία ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στον Πειραιά.