Παύλος Ορκόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες: «Αντλώ από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα…»

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και υποδύεται τον «Νέστορα».

NewsRoom 22/06/2020 | 15:02

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» βρέθηκε σήμερα ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και τόνισε πως αντλεί από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα για να μπορέσει να στηρίξει την ερμηνεία του.

«Είναι τραγικό αυτό! Επειδή έχει χάσει το γιο του, έχει ανάγκη να βγάλει κάπου τα πατρικά του αισθήματα. Ο άλλος θέλει να επενδύσει πάνω σε έναν πατέρα και δημιουργείται μια σχέση. Που να ξέραμε τι συμβαίνει…

Είναι τραγικό. Ότι κι αν συμβεί, το τέλος θα είναι τραγικό που θα καταγραφεί μέσα στην ψυχούλα αυτού του ανθρώπου που κουβαλάει αυτό, το ότι έχασε το γιο του…», ανέφερε.

«Ο ηθοποιός πρέπει να αντλεί από γεγονότα που έχουν συμβεί. Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται.

Σε αυτό πάνω, και να με συγχωρεί αυτή η μάνα, αλλά αντλώ από τον πόνο της για να μπορέσω να στηρίξω κι εγώ την ερμηνεία μου και να αφορά το σήμερα. Δεν μπορώ να παραλληλίσω τον πόνο της με τον πόνο μου, απλώς, και να συγχωρεί, αντλώ από αυτόν τον πόνο…», πρόσθεσε ο Παύλος Ορκόπουλος με αναφορά στη Μάγδα Φύσσα.