«Δίκασε» τη Λατινοπούλου ο Παύλος του MasterChef: Δε θα κρίνεις εσύ τι είναι φυσικό (video)

Παύλος Χάππιλος:«Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία Αφροδίτη μου, εδώ είμαι πάρε με να μιλήσουμε να τα λύσουμε γιατί θεωρώ ότι έχεις κάποιες …ας το πούμε διαστρεβλωμένες απόψεις».

34wy6t43q7y

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στο πανελλήνιο η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτηρίζοντας «αποκρουστικές» τις γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα.

Η συγκεκριμένη πολιτεύτρια, που κατάφερε να βγει 18η ανάμεσα σε 20 υποψήφιους της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, είπε ότι «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα».

Στα «αποκρουστικά» σχόλια για τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς της Λατινοπούλου, απάντησε με βίντεο ανάρτηση στα social media, ο Παύλος Χάππιλος: 

«Καλημέρα και καλό μήνα ελπίζω να’ ήσαστε όλ@ καλά. Θα ήθελα να δώσω μια απάντηση στην κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα πράγματα που είπε σήμερα στο Instagram της: Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι κανείς δεν προσπαθεί να σου επιβάλλει πρότυπο ομορφιάς, αντιθέτως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου πρότυπα ομορφιάς. Το τί επιλέγει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα της είναι καθαρά δικιά της υπόθεση και δε νομίζω ότι σε επηρεάζει τόσο πολύ για να βγεις και να είσαι τόσο θυμωμένη.. για κάτι που πραγματικά δε σε επηρεάζει.

Επίσης θα ήθελα να αφήσουμε γενικότερα τους όρους “φύση”, “φυσικός” κ.ο.κ …στη φύση. Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό, είναι η ίδια η φύση, και εάν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στη μασχάλη δεν υπάρχει συζήτηση. Εάν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στα χέρια δεν υπάρχει συζήτηση. Αν εκ φύσεως γεννιέται ένα παιδί γκέϊ, τρανς, whatever, δεν υπάρχει συζήτηση. Δε θα κρίνεις εσύ, τι είναι φυσικό, τι όχι. Ναι, …δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την επίθεση μια τόσο ωραία μέρα αρχή του καλοκαιριού …δηλαδή κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις σήμερα; Αυτά από εμένα, ελπίζω να είσαστε καλά. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία Αφροδίτη μου, εδώ είμαι πάρε με να μιλήσουμε να τα λύσουμε γιατί θεωρώ ότι έχεις κάποιες …ας το πούμε διαστρεβλωμένες απόψεις. Ευχαριστώ, καλή σας μέρα!»

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…