Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Τραυμάτισε υπάλληλο παγωτατζίδικου επειδή δεν του άρεσε το παγωτό

Άγριος καυγάς για την γεύση μίας μπάλας... παγωτού, οδήγησε σε επεισόδιο με μαχαίρι σε κατάστημα της Πάτρας.

57cf0a1f1dc52448158b4657

Σύμφωνα με το tempo24.gr, σήμερα Τρίτη προσήλθαν στην Ασφάλεια Πατρών δύο άνδρες που κατήγγειλαν οτι σε κατάστημα της Πλατείας Όλγας μπήκε 24χρονος ο οποίος ζήτησε να αγοράσει παγωτό με δύο μπάλες.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να αντιδρά για τη γεύση της δεύτερης μπάλας παγωτού, με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί με μαχαίρι που βρήκε εντός του καταστήματος

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού τους ζήτησε τα χρήματα πίσω στη συνέχεια, με την απειλή του μαχαιριού, ζήτησε και τις εισπράξεις χωρίς όμως να τις πάρει με αποτέλεσμα να γίνει «καπνός». Πριν αποχωρήσει, πέταξε σε υπάλληλο ένα τασάκι τραυματίζοντάς τον στο φρύδι.

Οι δύο καταγγέλλοντες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, εμφανίστηκαν στην Ασφάλεια Πατρών και ανέφεραν το περιστατικό, ενώ λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, απόπειρας ληστείας και πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Πηγή: tempo24.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…