Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Θύμα bullying μια 14χρονη – Την έπιασαν από τα μαλλιά και τη χτύπησαν

Η διεύθυνση του σχολείου έδωσε αποβολή στο 14χρονο θύμα και όχι στα άτομα που του επιτέθηκαν.

bullying 1

Ένα ακόμη περιστατικό bullying σημειώθηκε αυτή τη φορά σε γυμνάσιο της Πάτρας, με θύμα όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού, ένα 14χρονο κορίτσι.

Το παιδί δέχεται εκφοβισμό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς από ομάδα αγοριών και κοριτσιών. Ωστόσο, το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι έλαβε χώρα στο προαύλιο του Γυμνασίου όταν ένα κορίτσι έπιασε την 14χρονη από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.

Η ανήλικη προχώρησε στην καταγγελία του συμβάντος, πήρε αποβολή από την Διεύθυνση του σχολείου μαζί με τον μικρότερο αδελφό της, ο οποίος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Τι καταγγέλλει η μητέρα

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διάφορα για την οικογένειά της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά, που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών» αναφέρει η μητέρα της ανήλικης σύμφωνα με την «Γνώμη» της Πάτρας.

Η γυναίκα είναι αποφασισμένη αυτήν την φορά να φτάσει το θέμα ακόμη και στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων, προκειμένου να καταγγείλει τόσο το συμβάν όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της καταθέτοντας μηνύσεις.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…